27 de novembre 2006

Cursa del esquiador

27/11/2006
GUANYADOR DE LA CURSA DE L'ESQUIADOR, MODALITAT XENXE vs MADÍ:
MADÍ-MADÍ!
Tal i com preveien les enquestes-apostes, Madí-Madí no ha defraudat als seus seguidors revalidant una altra vegada la superioritat esportiva enfront d'un Xenxe que tot i que perdedor està escurçant cada vegada més l'interval de temps que els separa.
Bé, anem al "turron". Que qui ha guanyat? Doncs segons els resultats provisionals de la UEC, la diferància és de 4' 31'' (quatre minuts trenta-un segons). I no se sap qui ha guanyat perquè dissabte a ultima hora hi van haver noves apostes i aquí al blog no estan apuntades (ho ha de fer el Xenxe).

23/11/2006 - Hola Colla
Com tots sabeu aquest diumenge es disputa la ineludible cita per tot Igualadi que vulgui mostrar les seves qualitats esportives, muntanyenques, naturistes, etc : “La cursa del esquiador”.
Però per aquesta edifico hi ha una emoció afegida: MadiMadi vs Xenxe. Si si, amics, tal com ho llegiu, en aquesta edició el MadiMadi i el Xenxe mediran les seves forces.

Ja s’ha comensat a fer la corresponent porra:
________MadiMadi_____Xenxe
Pauet _______8
Galli_____Retirada
MadiMadi___17
La Xenxe_______________5
Amaya________________3
Xenxe________________10
Ivan________3
Xavi Salo____10

Exemple de com es llegeix una aposta: El Pauet opina que el MadiMadi traurà 8 minuts al Xenxe.

Tots els que esteu interessats encara esteu a temps de apostar. Com fer-ho? Doncs fen un comentari exposant la vostra aposta.
Cada persona només pot fer una aposta i la aposta es de 2 €. Per que la aposta sigui valida s’haurà d’abonar el import al Xenxe avanç de la cursa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El Mariano arribarà com a mínim 2 hores abans que el Xenxe, perquè segurament el Xenxe es perderà.
Cal que diumenge a la tarda estiguem diponibles per anar a buscar el Xenxe.

Anònim ha dit...

CAP PROBLEMA, EL BARÇA JUGA DISSABTE

Anònim ha dit...

Per fer-ho més emocionant correré amb un pinçament a l'esquena i una rampa al genoll! Bé: la típica rampa al genoll i el típic pinçament que em caracteritza.

Anònim ha dit...

això vol dir que com ets un pupes de merda, segur que no tens res...

Anònim ha dit...

Això només es pot demostrar amb una exploració exhaustiva del grup d'expertes reumatòlogues aquestes que van de congressos. M'haig de despullar?

Anònim ha dit...

si voleu un genoll bo, jo us puc deixar el meu...