19 d’agost 2006

PAELLA A RUBIO


Martí el rundinaire


MAGDALENES DE XOCO BLANCA I LLIMONA (el periódico, pàg 14 suplement estiu, 16/8/2006)
Ingredients per a unes 25 magdalenes:
- 375 gr. de farina
- 125 gr. de sucre
- 200 gr. de xocolata blanca
- 2 ous
- 375 mil.lilitres de llet
- 1 llimona
- 160 gr. de mantega
- 45 gr. de lamines d'ametlla
- una culleradeta de llevat

Barrejar i batre la llet, la ratlladura de la llimona, els dos ous i el llevat. A part trossegem la xocolata. Barrejar en un recipient gran, la farina i el sucre, i farem un forat al centre que haurem d'omplir després. Introduïm al forat la barreja de llet, llimona, ous i llevat que havíem preparat en el segon pas. Afegim també, la mantega fosa. Ho remenem amb una cullera sense batre (ha de quedar cremós). Pintem amb mantega els motllos (quants més en tinguem millor, cada fornada porta uns 40 minuts de feina) i aboquem la crema als recipients. Escampem les ametlles. Ho introduïm al forn (preescalfat a 210º C) 25 minuts aproximadament. Deixem les magdalenes 5 minuts més al motllo abans de desemmotllar-les i refredar-les.