09 de gener 2007

Versió definitiva del XenxePoint

Diumenge dia 14 de Gener a les 7 de la tarda al local que la família Madimon-Salles tenen a la Avinguda Barcelona de Igualada, tindrà lloc la projecció de la versió definitiva del XenxePoint.

Esperem que els últims esdeveniments no siguin passats per alt, doncs son de tal interès i magnitud que no seria lògic obviar-los.
Tot hi que s’ha de dir que al haver succeït en el 2007 potser no correspon introduir-los, però esperem que la pressió social i el clamor popular convenci al autor de la necessitat de afegir-los. Doncs fons fiables asseguren que el Xenxe disposa del material fotogràfic tant reclamat.

Per anar fen boca tenim una foto de les calcetines.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

xenxe, deixa't d'òsties de mujeres calcetines i publica la foto que tots esperem...

Anònim ha dit...

Suposo que hi haurà rodes de premsa com a mínim després de tantes novetats. Voleu dir que no s'ha de buscar un espai més gran, amb tant interès generat, proposo la sala gran del TNT o el mateix Liceu.

Anònim ha dit...

ara que les veig, són molt més lletges que aquell dia a la nit, oi ?. Ja ho diuen fés les coses de dia !!!

Anònim ha dit...

Volem el video!

Anònim ha dit...

Jo ja no puc ni dormir, on és la italiana? Qui són las mujeres calcetines? Les pubilles de Tous ja han passat ala història?

Anònim ha dit...

fons touseres i fidedignes ens diuen que la pubilla insígnia, degut a la pèrdua del seu estatus, agafà una borratxera monumental pèr superar la ignorància de tots els varons solters dels "collagetho". ja ho diuen "qui anys passa passant dels altres, algun dia l'empenyen al precipici de l'oblit"... o alguna cosa així

Anònim ha dit...

Tots els que hem estat bevem per oblidar, donem la benvinguda a la pubilla que veu per no ser oblidada.
Pensa, amiga pubilla, que tenim muntats varis grups de suport sociològic que et poden anar be per l’autoestima. Tu tries: Sopar de fars, Llepafils, Dinars de l’avia. Encara que s’ha de dir que son un arma de doble fil, i alguns cops també talla.

Anònim ha dit...

qui són auqestes nenes?

Anònim ha dit...

Miraré de fotre'm 4 o 5 cerveses a veure si les veig una mica més maques. És que el dia de cap d'any ho eren! No pot ser que hagin perdut tant en tant poc temps