29 de maig 2009

ara que tothom somriu.... BUTIFARRA US FOTO!


Aprofitant aquestes dates on tothom està content, feliç i orgullós de ser qui som, és just i necessari recordar-nos d'un parell que han fet molt pel nostre país.
Un va dir "Catalunya es un país donde hacen muy buen teatro" Atenció, mai un extranger ha parlat tant bé de nosaltres en una sola frase: "Catalunya és un PAÍS" i després ha defensat millor la nostra cultura que tots els consellers junts que hem tingut en 30 anys!

L'altre, es va comportar com faria QUALSEVOL de nosaltres que ens oferissin el què li van oferir a ell. Ja ho sabem som així tot i que no ho volguem admetre: treiem pit quan guanyem la Champions i correm a saludar i abraçar-nos a un rei que no és nostre i un president que ho és gràcies als vots d'aquí, o a dir amb el Camp Nou a reventar de gent que "hem aconseguit el què no ha fet cap altre equip.... espanyol! (Gerard Piqué... molt bé xaval!)

Reflexionem-hi si us plau, reflexionem-hi

(Buf! em sembla que trobo a faltar escriure a La Veu!) je je je je je

1 comentari:

Unknown ha dit...

que algun diari li torni a donar espai amb aquest pesat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!