28 de desembre 2006

ROTLLO DE NADAL


PASSIÓ7 -el setmanari del cor de Catalunya-
Número 1 --- 28 de desembre del 2006


La PAQUITA BLANCH i JOEL GRAU dels deParranda es CASEN!!!

Era un secret a veus que el passat dia 24, en l’aniversari de EL GALLINER, es va confirmar. La parella van entrar junts,sense amagar-se de res, a la Sala del Conservatori. Tot i que després van anar en seients separats, i no se’ls va tornar a veure durant tota la festa, aquell gest va parlar per sí sol. La metxa s’acabava d’encendre, i en l’aperitiu ja no es parlava d’altra cosa. Fins i tot va eclipsar l’aniversari de l’associació i la visita sorpresa al Kursaal... Campanya de màrqueting estratègicament estudiada? Interessos econòmico-cultural per part dels dos? Publicitat mediàtica o amor veritable? Per evitar més conjetures falses, la parella ens ha rebut i ho confirmen: estan enamorats i es casen.
“jo estava molt fet pols després de la meva relació fallida amb la dona de “Caçadors de bolets”, però en una funció al Campi qui jugui la Paquita em va venir a veure. Al cap de poc, després d’una actuació per Imagina’t va venir als camerinos, i allà va començar tot!” – ens relata ell mentre li espurnegen els ulls recordant els inicis amorosos.
“després vam anar quedant. Notava que el necessitava: em donava les rèpliques en els textos que m’havia d’aprendre. I una cosa va portar a l’altra. De repassar textos vam repassar altres coses... i en mig d’una obra, va aturar l’escena i se’m va declarar!!!” – explica divertida la Paquita –“podeu imaginar la situació: jo allà, vermella com un perdigot i els ulls plorosos, enmig de nens i pares aplaudint la notícia amb emoció!”
El casament es farà el pati del Kursaal a mitjans de març. Serà una cerimonia íntima i estan fent gestions perquè Ramon Fontdevila recuperi la regidoria per unes hores i pugui oficiar ell la cerimònia. “La marxa nupcial la farà Lluís Llach aprofitant l’interval de temps que hi ha entre les proves de so i el seu concert” – Ens confirma ella.
Tot i així, no tot ha sigut flors i violes. “companys de feina, que considerava col-legues, diuen que tot això ho faig per propaganda i tenir més contractacions que ells en Salons de la Infància” – es dol el jove i l’actriu rebla “m’han dit que ell només em vol pels diners de la pensió, i que una unió entre un d’Igualada i una manresana va contra-natura!... però això, no ens ha distanciat, sino que ens ha fet més forts i creure en el nostre amor... ningú trencarà el nostre amor..ningú!”
En aquests moments, la veu de la diva es trenca i unes llàgrimes baixen per la seva cara, que ell amorosament li eixuga. S’abracen. La tensió es rebaixa amb el “savoir faire” del Joel. No en va, és professional en això d’alegrar a les persones: “Ei, que us hem invitat per fer unes fotos! A veure fotògaf, quin és el meu perfil bo?” les rialles i les bromes de la parella tornen a regnar la cambra, i el fotògraf fa les indicacions per fer una rèplica de la famosa instantània de John Lennon i Yoko Onno al llit. “Amb aquest gest, ells van voler portar la pau al món, nosaltres volem portar un Pau al món”

2 comentaris:

Ivan Rovira ha dit...

.....i per quan el primer crio?

Anònim ha dit...

Ostres, vols dir que cal tant text...les imatges valen més que mil paraules, collons!!!