31 de març 2007

LES SORTIDETES DE PASQUA

Hola què tal , soc el galli. Com que aquests dies de setmana santa tinc ganes de fer alguna cosa, però merda! haig d’obrir la botiga el dissabte, doncs faig dues propostes sueltes, per a tothom que vulgui apuntar-s’hi. Si som tres o més ho tirarem endavant. He procurat mantenir l’equilibri per que les sortides no siguin una matada, però tampoc siguin una titada…. sé que no tothom opinarà el mateix.

DIVENDRES SANT. Caminada pel parc natural del Garraf., excurssió de matí 3-4 hores, amb final al poble de garraf. Podríem anar a fer una paelleta, allà mateix o a sitges, i anar a païr a la platja o fer un partit de volei sorra. Incorparació dels no caminadors a hora de dinar, que pot ser una mica tardet depèn del que ens entretinguem al matí.

DIUMENGE DE PASQUA. Semi-travessa transversal pel mig de la serra de Montserrat. De Can Massana a St Geroni i baixar fins al Bruc. Aquesta ruta no és nova, però ara s’ha convertit en PR acabat de crear. El de la foto. El plan és partir l’excurssió en dos. MATI: Can Massana –Coll del Camell de St Geroni. ( 4,15 hores sense parades) DINAR (bocata). Opció que s’hi afegeixi un grup que vulgui caminar menys (pujant a St Joan amb l’Aeri, caminar en direcció St Geroni i trobar-nos al peu del cim. Després desfer el camí o baixar amb tothom fins al bruc) TARDA: Coll del camell – El Bruc (2 hores sense parades).



DILLUNS DE PASQUA. El JOEL proposa anar a fer el dinar de Dilluns de Pasqua, al Local de DEPARRANDA. És als afores de St Joan de Vilatorrada, En les dependècies d’una massia d’un Ricatxu, que li agrada l’Art. Bé a ser el concepte invers del CHILLIDA-LEKU. És questió de montar cotxes organitzar el dinar, pensar a comprar carn, posar-se xandal i passar el dia a recer d’un mecenes que lloga locals als artistes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmo que no assistiré a l'excursió de divendres (vaig a veure la meva tieta preferida i el meu fillol.
Confirmo que si assistiré a la travessa de diumenge (si no m'agafa cap mal i tot això...)
Confirmo que vindré al chillida frik del dilluns.

Anònim ha dit...

Galli non vindremo a le tuio evento perque hem d'anare a parma a comprare fromagio, a modena a comprare achettato i a grappa a comprare,.. en fin, que andamo molto ocupate.

Anònim ha dit...

La meitat del bar Soler està disponible per la sortida del divendres, però diumenge toca mones i com diu el dixu: "aunque la mona vista de seda mona se queda"

Anònim ha dit...

això això tots a caminar i qui farà la mona...
Us hauria de caure la cara de vergonya!!!

Anònim ha dit...

El divendres vindrem, pero el diumenge encara no és segur ja que potser toca fer el mico i la mona.