08 de maig 2007

ORIENTACIÓ I MÉS


El dissabte 19 de maig hi ha una cursa d'orientació a les 10 del maí a Pals, així que Apartaments peke proposa: Pillar-se un apartament de lujo a Pals la nit del divendres, dissabte al matí els esportistes farem la cursa d'orientació, i la resta poden anar a fer volar l'estel, fer turistades, gastronomia....o varis.
I diumenge potser el Galli ens pot fer una ruteta dominguera per la zona.
El tema activitats està per concretar, però el tema apartament corre més pressa..
Total, que qui estigui interessat en aquesta proposta que digui quelcom via blog abans d'aquest dijous dia 10 al vespre (pq divendres faré la reserva), i que deixi ben clar si ve una o dues nits
Preu per nit és aproximadament 12 euros persona, i el madí-madí ens pot dir si estan bé o no, pq és l'unic que hi ha estat....
Les inscripcions per la cursa les podeu fer clicant aquí
ciao

6 comentaris:

Anònim ha dit...

nosaltres vindrem de la següent manera: NEN vindrà divendres i dissabte i la NENA sols el dissabte.

Anònim ha dit...

Confirmo assistència tots els dies. Aviso que vaig a guanyar.
Els apartaments estan bé, la Pepita i la Maria en van quedar contentes. Es pot parlar cridant i si fas una lleugera redistribució de mobles, en un menjador s'hi poden posar 15 o 16 persones menjant.

Anònim ha dit...

jo m'apunto per la nit de dissabte. Lo de la ruta m'està bé, però no sé si ha de ser en bici o a peu. Per cert penso en una ruta interior...Rollo cagar cap endins.

Anònim ha dit...

Jo crec que el diumenge seria més operatiu a peu, ja que serem bastants...

Anònim ha dit...

Ho sento, però no podrem venir, que tenim un casament rollo prínceps i princeses...

Anònim ha dit...

Els de la terrassa del Royal vindrem tots els dies. A part de la cagada cap endins, ja parlarem de quines activitats més podrem gaudir.