24 de novembre 2009

QUE NO ENS AIXAFIN!!!


Aquest dissabte hi ha la gimkana eròtico-festiva-borratxil del Faust! Tot i que els grups que es fan són amb gent nombrosa i eclèctica (paraula que encara no se sap què vol dir, però que als "listos" de la Capital i gent de Paranoia els encanta), seria bo que un d'aquests grups sigui format per gent que ja passem dels 30 i/o que es sentin "transparents" a la nova joventut que empeny.
Per tant, companys/nyes (siguem correcte, si us plau), aquest dissabte és el moment de fer-nos notar, fer-nos valdre, fer-nos forts i fer saber als nostres pares que els estimem amb tal bogeria, que els hi deixarem els nostres fills i filles fins diumenge al migdia!!!
Dissabte al vespre, és el moment de demostrar a tothom que encara tenim identitat pròpia, perquè no hem perdut els origens. Per tant, com sempre hem fet, que algú pensi un nom, algú altre rumïi alguna disfressa senzilla i efectiva, algú més faci una pancarta-cartell, i un altre últim composi un crit de guerra (la resta hi serem per donar-hi moral...per part meva, ja he llençat la proposta)
Que la canalla que puja no s'arrepengi a nosaltres ni ens aixafi, que per això ja hi ha escales!

1 comentari:

un participant ha dit...

si no arriba a ser per aquells jovenots que ens vam ajuntar arrassem. Sobretot gràcies al Llorens volador.