13 de desembre 2006

DISSERTACIONS SOBRE FARTANERES

El Doctor Frank Markus, destacat erudit i estudiós del segle XX, docte en sociologia, antropologia i ciències polítiques, descriu el següent cas:
"...l'individu ignorant, va sentir tocar campanes un dia quan hom va dir que el saber culinari també era cultura. Davant d'aquesta afirmació categòrica, l'ignorant s'hi va aferrar tan fort com va poder, esvaïnt així el seu complexe d'inferioritat envers la societat culta: ara ell també podia gaudir de la cultura! Així aprofitava qualsevol acte social on hi havia refrigèri per tan de vanagloriar-se del seu estatus cultural, del seu saber sobre el menjar, del plaer que li provocava tal experiència. I no anava pas tant errat. En efecte, la cultura produeix plaer. Ara. Analitzant el concepte de plaer és on es constata que el nostre amic ignorant serà tota la vida això: un ignorant i prou. El plaer que proporciona la cultura no és només físic (tal com experimentava el nostre individu) sinó que és psiquic o estètic o totes tres coses a la vegada però mai físic només. Així cal definir l'individu d'abans com a fart. Fart és qui gaudeix del menjar d'una forma només física, per complaure als seus organs vitals, per obtenir el plaer d'una digestió llarga..." "... la cultura no només es nodreix d'una sola disciplina, sinó de la combinació, de la diversitat..."

Bé. Perquè no ens passi com l'individu del doctor Frank Markus, avui dimecres 13 hi ha sopar i CINEMA (aquí farem lo de la diversitat).

Lloc: cal Madí
Hora: sopar a les 9 del vespre, cine a les 10
Què cal portar: Pau el vi (1 ampolla només), si algú compra postres n'hi hauran, sinó no
Pel·licula: ja se'n cuiden. Pau, porta el projector i els altaveus amb el cable per connectar-ho al dvd sisusplau
Menjar: està tot resolt
Quants som? Siusplau m'ho dieu o deixeu un comentari al blog

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per ara han confirmat la seva assistència el Xenxe, la Cèlia, l'Anna i el Madí.

Anònim ha dit...

Portaré postres: Galetes bones de IKEA, no son tant dures com les de l’Amaya preo ja farem.