07 de maig 2007

DIUMENGE 13 DE MAIG, NEU??

Hola Companys.

Proposo de fer una sortida a anar aixafar neu pel Pirineu de la Catalunya Nord, quasi com una matinal, només diumenge amb la possibilitat d'arribar d'horeta a Igualada. El recorregut seria sortir de l'estació de Sant Pere els Forcats (possibilitat d'agafar el remuntadors -5 euros 1 viatge-) i anar a veure el circ del Vernicelle. Material recomenat pel qui vulgui fer cim: 1 piolet i grampons. Per qui nomès vulgui anar a caminar fins al peu del circ: botes millor impermeables. Els dos recorreguts són pràcticament els mateixos. Després de passar les pistes, s'ha de travessar un bosc i ja s'arriba al circ.
El dinar a un restaurant és un tema per estudiar.

Vaaaa, animeu-vos i cremeu greixos que s'acosta l'estiu!!!

Nota: jo tinc uns grampons i 3 piolets per poder deixar.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Les raquetes també poden anar bé...

Anònim ha dit...

i tu qui ets?

Anònim ha dit...

doncs deu ser el mateix pesat de sempre, que s'està fent gran i ja no troba gent per anar a la muntanya...
... lo "quico"

Anònim ha dit...

Sap greu però jo no podré venir, que ja em vaig comprometre a anar a Londres a explicar a un parell de vegetarians perquè son un renegats del gènere humà.

Anònim ha dit...

Jo m'apunto. Aquesta vegada em posaré més crema solar. Per cert com es vol arribar al cim. Per un corredor o per una altra via?.

Bé ja concretarem els detalls.

Anònim ha dit...

Al cim per un corredor del tipus iniciació o pel coll de baixada, com es vulgui, la qüestió és que siguem uns quants... O sigui, per la gent que ha fet un Aneto, un Perdut, o qualsevol cosa als Alps, o que s'hagi posat uns grampons algun cop,... el corredor crec que és la millor opció i més "xula", a més sempre es pot fer marxa enrere,
i per qui vulgui anar més de tranqui, doncs a caminar a veure el circ... que també és molt bonic, i després si convé un bon dinar...

Anònim ha dit...

A veure, això de corredor vol dir que es necessita un piolet o dos?

Anònim ha dit...

JO NO VINDRÉ!!! NO EM CAUEN BÉ ELS PIOLINS!!!

Anònim ha dit...

És un corredor tan fàcil, o sigui d'iniciació, que amb un piolet de caminar n'hi ha prou i de sobres, com si haguéssis de pujar un coll. Qui ho provi, que no n'hagi fet mai cap, m'hi jugo tres pèsols que segur que no s'empenedirà....
És un "corredor" molt encaixonadet, i per tant molt guapo, i que a més et dóna més seguretat al ser estretot i no veure timba. Diríem que té molt ambient i quasi segur que no estarem sols.
Evidentment també és més que possible que si algú ve fins al peu del corredor, inclús puja un tros, i no ho veu clar -cosa que dubto molt, ja que m'hi jugo 3 pèsols- pot tornar a tirar avall -si convé jo em comprometo a baixar amb ells- i si es vol fer cim es puja pel coll normal -just al costat- que és per on baixaran els que pugin pel corredor.

Vinga va, muntanyeros i quasi ex-muntanyeros animeu-vos, i ja no us dic que us fieu de mi, però sí del Galli, que de moment és l'únic que s'apunta....

Anònim ha dit...

mecagüen l'ou, pinta bé, pero justament tinc un dinar el mateix dia a Igualada i dubto que arribi a temps.
A quina hora es sortiria i de quantes hores de ruta parlem?

Anònim ha dit...

Home, per ser a dinar a Igualada a les 15h, hauríem de marxar al matí a les 6h, no dic que no es pugui fer, però potser és una mica just. Ja compto unes 4 hores de voltar pel monte (entre bosc, neu, parades, posades de grampons si fa falta,...).
De tota manera, el camí no té cap pèrdua, i si n'hi ha uns quants que fan marxa enrere sense acabar-ho de fer tot (però voltar pel circ del Vernicelle sí que hi ha temps de sobres) i volen tirar avall cap a Igualada no hi ha cap problema, a més ha de funcionar el telecadira de l'estació d'esquí -normalment per fer baixades en bici en aquesta època, 5€-, és qüestió de fixar una hora de baixada.

Aneu-vos apuntant perquè "l'autocar" és com a màxim de 60 places, i ja quasi està ple...

Anònim ha dit...

La pressió fa que finalment vinguem, però nosaltres marxarem el dissabte tarda i dormirem per allà. Quedem a la hora que diguis al telefèric de Sant Pere dels Forcats.
Audios